Logistik & distribution


Med lång erfarenhet och med ett väl inarbetat distributionsnät levererar vi dina trycksaker i rätt tid och till rätt plats.

Logistik & distribution

Med lång erfarenhet och med ett väl inarbetat distributionsnät levererar vi dina trycksaker i rätt tid och till rätt plats, alltid med ekonomin och miljön i åtanke. Kanske vill du att vi kuverterar eller packar dina trycksaker på ett speciellt vis, vi löser det. Vi skickar dagligen trycksaker över hela landet och till stora delar av Europa så tveka inte att fråga oss om råd.

Kontakta Peter Dahlöf för mer information

031-775 88 86, peter.dahlof@majornas.se

WEB TO PRINT


Beställ snabbt och lätt ifrån ditt digitala trycksakslager.

Läs mer

CROSS MEDIA


Vi hjälper dig kommunicera smart och effektivt med dina kunder!

Läs mer

DOX projektportal


Projektportalen som håller ihop Sveriges byggprojekt.

Läs mer

GRAFISK SUPPORT


Vill du ha hjälp med att optimera dina filer för tryck? Vet du inte vad en ICC profil är? Kontakta oss så hjälper vi dig att bena ut dina frågetecken.

Läs mer

MÄSSOR & EVENT


Prata med oss så skräddarsyr vi lösningen just för dig. Det kan vara en monter du önskar eller kanske hjälp med ett event som t.ex ett jubileum eller en kundträff, prata med oss, vi är experter på att bolla idéer!

Läs mer

LOGISTIK & DISTRIBUTION


Vi hjälper dig med allt ifrån pack till distribution…

Läs mer

GRAFISK FORM


Enklare originalarbete eller varför inte hela kampanjer. Vi hjälper dig med det mesta och när inte det räcker så kopplar vi in vårt systerföretag Plentymore reklambyrå.

Läs mer