Grafisk form


Från idé till färdig trycksak, vi hjälper dig.

Grafisk form

Från idé till färdig trycksak, vi hjälper dig.  Enklare originalarbete fixar vi själva och när det gäller en ny logga eller kanske en kampanj så tar vi in det tunga artilleriet, Plentymore reklambyrå. Då kan du få hjälp med varumärkesarbete, grafisk profil eller en ny web och vi börjar då med ett förutsättningslöst möte för att se ditt/ert behov. Vi har insett att det finns många fördelar med att ha en reklambyrå i närheten och för reklambyrån är det smidigt att ha nära till tryckeriet, det är detta som kallas en winwin situation och framför allt blir det enklare för dig som kund!

Kontakta Ingela Nilsson för mer information

031-775 44 54, ingela@majornas.se

WEB TO PRINT


Beställ snabbt och lätt ifrån ditt digitala trycksakslager.

Läs mer

CROSS MEDIA


Vi hjälper dig kommunicera smart och effektivt med dina kunder!

Läs mer

DOX projektportal


Projektportalen som håller ihop Sveriges byggprojekt.

Läs mer

GRAFISK SUPPORT


Vill du ha hjälp med att optimera dina filer för tryck? Vet du inte vad en ICC profil är? Kontakta oss så hjälper vi dig att bena ut dina frågetecken.

Läs mer

MÄSSOR & EVENT


Prata med oss så skräddarsyr vi lösningen just för dig. Det kan vara en monter du önskar eller kanske hjälp med ett event som t.ex ett jubileum eller en kundträff, prata med oss, vi är experter på att bolla idéer!

Läs mer

LOGISTIK & DISTRIBUTION


Vi hjälper dig med allt ifrån pack till distribution…

Läs mer

GRAFISK FORM


Enklare originalarbete eller varför inte hela kampanjer. Vi hjälper dig med det mesta och när inte det räcker så kopplar vi in vårt systerföretag Plentymore reklambyrå.

Läs mer