Tryckeri Göteborg


Våra maskiner är viktiga, men vår personal är viktigare.

Välkommen till Majornas Grafiska. Hos oss kan du beställa allt ifrån studentskyltar till rikstäckande trycksakskampanjer. Vi utlovar självfallet snabb service, hög kvalité och maximalt engagemang. Tekniken vi använder beror helt på ditt uppdrag. Inget jobb är för litet, för krångligt eller för stort. För att leva upp till våra löften ser vi till att ständigt återinvestera i vår maskinpark, så att vi kan ligga i framkant kvalitetsmässigt. Men det är inte bara kvalitén på produkten som är viktig för oss att leva upp till.

Vi är övertygade om att det är vårt engagemang som gör att våra kunder gång på gång kommer tillbaka till oss. Det är av stor vikt att vi har ditt förtroende, och därför följer alltid en och samma kontaktperson med dig genom hela uppdraget. En filosofi som vi både är stolta och glada över att leva upp till. Idag är vi ca 20 anställda inom koncernen. Var och en finns här för att se till att göra ett så bra jobb som möjligt för dig.

Kvalitet och metod

Kvalitet kräver koll.

Vi har komplett prepress och en egen reklambyrå inom koncernen vilket gör att vi kan ta emot allt från skisser med kulspetspenna till högupplöst PDF. Vårt interna kvalitetssäkringssystem bygger på ett väl kontrollerat PDF-flöde.

Eftersom vi arbetar med Prinergy, har du som kund automatiskt kontroll över dina dokument på olika stadier i produktionen, och kan löpande kontrollera kvaliteten. Självklart får du alltid ett provtryck innan vi startar själva tryckningen. Antingen så får du provet via vårt webbkorrektursystem eller i fysisk form. Sedan hösten 2012 är vi ISO certifierade.

Miljö

Framtiden runt hörnet.

Vi på Majornas Grafiska ser miljöarbete som en naturlig del av vår dagliga verksamhet. Vi är svanenlicensierade och uppfyller de nordiska kriterierna för miljömärkning av trycksaker. Licensnummer 341 404. Kontakta oss gärna för mer information, vi kan hjälpa till med att göra ert miljöarbete ännu bättre. Vi är sedan 2012 certifierade enligt ISO 14001.